Ana içeriğe atla

BAĞCILAR HATAY USULÜ İÇLİ KÖFTE SİPARİŞ ALINIR (0543) 215 58 39) İÇLİ KÖFTE SİPARİŞ ALINIR İSTANBUL

HATAY USULÜ İÇLİ KÖFTE SİPARİŞ ALINIR FERİDE HANIM  0543 215 58 39

Bağcılar İçli Köfte

0543 215 58 39 İçli Köfte Sipariş 
İçli köfte temiz ev ortamında kaliteli malzemelerle yapılır.

 
  • İçli köfte siparişleriniz istediğiniz şekilde ve iç ile hazırlanır.
  • Pişmiş veya çiğ olarak alabilirsiniz.
  • Tanesi Ortalama 110gr. gelmektedir. Piştiğinde 95gr.
  • Sadece istanbul içi merkez semtlere 50 adetin üstü siparişlere teslimatımız vardır.
  • En az 2 gün önceden siparişlerini alınır. 

İçli köfte Çeşitleri: ' 
- Standart İçli köfte 
- Yuvarlak İçli köfte  (Adana usulu haşlamalık + kızartmalık)
- Uzun içli köfte İçli köfte  (Antakya usulu)
 
İçli köfte iç çeşitleri: 
1- Kıymalı/cevizli  (Dana Eti)
2- Patatesli/kıymalı
3- Tavuk kıymalı
4- Ispanaklı
5- Peynirli
6- Yeşil mercimekli
 
 
 
 İçli Köfte Sipariş - 0543 215 58 39
 
------------------------------------------
 
 
 
 
Bağcılar İçli Köfte çeşitleri: 
1- Kıymalı/cevizli Bağcılar İçli K

öfte  (Dana Eti)
2- Patatesli/kıymalı  Bağcılar İçli Köfte
3- Tavuk kıymalı  Bağcılar İçli Köfte
4- Ispanaklı  Bağcılar İçli Köfte
5- Peynirli  Bağcılar İçli Köfte
6- Yeşil mercimekli  Bağcılar İçli Köfte

Bir tavada Bağcılar İçli Köfte tereyağını eritin, ardından soğanları ekleyip kavurun, soğanlar yumuşamaya başlayınca kıymayı ilave edin baharatlandırın ve iyice kavurun. Kıymalar pişince cevizi ekleyin karıştırın ve soğuması için kenara alın.
Hamuru için; ince bulguru Bağcılar İçli Köfte bir kaba koyup üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin ve bulgurun şişmesini bekleyin. Bulur henüz ılık iken irmiği ilave edin ve yoğurun ardından tuz ve yumurtayı ekleyip yoğurmaya devam edin. Bu arada elinizi sürekli su ile ıslatın. Hamur Bağcılar İçli Köfte haline gelebilmesi için sürekli su ilave ederek yaklaşık 15 dakika irmik ve ince bulgur macun kıvamına gelinceye kadar iyice yoğurun.
Bağcılar İçli Köfte Birleştirmek için; bulgur hamurundan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın yuvarlak top yapın ve elinizi sürekli ıslatarak parmaklarınızla çanak haline getirin içine kıymalı harçtan koyun ve yine elinizi sürekli ıslatarak hamuru kapatın. Kalan diğer tüm malzemeyi de bu şekilde hazırlayın.
Bağcılar İçli Köfte pişirmek için tencereye su koyun kaynadıktan sonra tuz ilave edin ve köfteleri kaynayan tuzlu suya koyun. Köfteler su yüzüne çıkana kadar pişirin kevgirle pişen köfteleri alın ve havlu kağıt sarılı kaba alın. Tüm Bağcılar İçli Köfte piştikten sonra servis tabağınıza alın. Bir tavada 3 yemek kaşığı tereyağını eritin. Tereyağı eriyince üzerine pul biber ilave edin. Son olarak da yağı köftelerin üzerine döküp servis edin.


 




Yorumlar